2018 var et spændende år med gode udstillinger og aktiviteter. Her er nogle af højdepunkterne.

Året begyndte med kunstmessen Art Herning 2018, som arrangeres i samarbejde med Dansk Galleri Sammenslutning. Jeg deltog som fast kunstner hos Galleri Sct. Gertrud.

Kunstmessen var velbesøgt og bød på hyggeligt samvær og gode samtaler med kunstinteresserede og købere.

Art Herning 2018 1


I februar måned var jeg sammen med ni medlemmer fra KKS på kunstophold i Lille Skiveren i Nordjylland – tidligere statsminister Jens Otto Krags sommerbolig. Opholdet blev bevilget af BKF.

Lille Skiveren 1Lille Skiveren 2Lille Skiveren 3


I påsken, fra 23.marts – 22. april var jeg inviteret med på udstillingen ”Kunst fra Norden” i Galleri Smag og Kunst i Ebeltoft.

De deltagende kunstnere var Eyðun av Reyni, Kári Svensson, Øssur Mohr og Birgit Kirke.

Galleri Smag og Kunst i Ebeltoft Fernisering 1Galleri Smag og Kunst i Ebeltoft Fernisering 2Galleri Smag og Kunst i Ebeltoft Fernisering 3Galleri Smag og Kunst i Ebeltoft Fernisering 4


Fra 17. juni – 3. august havde jeg en solo udstilling hos Thyholm Kunstforening i Kulturhuset i Hvidbjerg, Thyholm.

Nogle skoleklasser fra Thyholm Skole besøgte udstillingen som en del af undervisningen. Det var en stor fornøjelse for børnene, de var meget optaget af at udvælge sig et værk som studie.

Thyholm Kunstforening 1Besøg pa udstillingen af børn fra Thyholm Skole 1Besøg pa udstillingen af børn fra Thyholm Skole 2Besøg pa udstillingen af børn fra Thyholm Skole 3Besøg pa udstillingen af børn fra Thyholm Skole 4Besøg pa udstillingen af børn fra Thyholm Skole 5Besøg pa udstillingen af børn fra Thyholm Skole 6


Den 22. september kom 28 personer fra Vejle Kunstforening og besøgte mig i atelieret i Herning. Det var en stor oplevelse at vise dem mit atelier og fortælle lidt om mit kunstneriske virke forud for den kommende udstilling hos kunstforeningen i Møllen i Vejle.

Vejle Kunstforening Atelierbesøg 22.9.2018 1Vejle Kunstforening Atelierbesøg 22.9.2018 2Vejle Kunstforening Atelierbesøg 22.9.2018 3Vejle Kunstforening Atelierbesøg 22.9.2018 4


Fra 15. – 29. september udstillede jeg sammen med Øssur Mohr i Galleri Fold i Reykjavik i Island. 

Galleri Fold i Reykjavik Island Fernisering 1Galleri Fold i Reykjavik Island Fernisering 3Galleri Fold i Reykjavik Island Fernisering 2Galleri Fold i Reykjavik Island Fernisering 4


Den 6. og 7. oktober arrangerede Galleri Sct. Gertrud en kunstmesse i Bygningen i Vejle med nye værker af galleriets kunstnere og ikke mindst Albert Bertelsen. Det var en flot og velbesøgt udstilling. 

Bygningen i Vejle med Galleri Sct. Gertrud 1Bygningen i Vejle med Galleri Sct. Gertrud 2


Fra 3. november – 22. december udstillede jeg sammen med Helle Bang hos Galleri Juel Verland Art i Holbæk. 

Galleri Juel Verland Art i Holbæk 1Galleri Juel Verland Art i Holbæk 2Galleri Juel Verland Art i Holbæk 3