Færø Expo #2 - Galleri Sam

Gallerist_Karin_Pedersen_og_Birgit_Kirke_udenfor_Galleri_SAM_i_sommeren_2019
Dato: 04/04/2020 - 10/05/2020

By: Billund, Denmark

Galleri Sam ligger idyllisk i skovkanten et par kilometer syd for Billund. Galleriet udstiller værker af anerkendte kunstnere, der overvejende arbejder med Norden som inspiration.

I 2020 har Galleri Sam valgt at fokusere på færøsk kunst, og der er planlagt 4 udstillinger med dygtige og anerkendte færøske kunstnere.

Denne udstillingsrække kalder de ”Færø Expo #1-4”:

18. januar – 16. februar: Hansina Iversen og Bárður Jákupsson, ”Færø Expo #1”

4. april – 10. maj: Birgit Kirke og Zacharias Heinesen, ”Færø Expo #2”

29. august – 27. september: Marius Olsen, Hans Pauli Olsen og Tórbjørn Olsen, ”Færø Expo #3”

24. oktober – 22. november: Eyðun av Reyni og Amariel Norðoy, ”Færø Expo #4”

Åbning og fernisering på ”Færø Expo #2” er lørdag, den 4. april, kl. 14 – 17 med kunstnerne Zacharias Heinesen og Birgit Kirke.

Zacharias Heinesen og Birgit Kirke foran et af Birgit Kirkes malerier i Smiðjan i Litluvik okt. 2019

De præsenterer nye værker, som er friske, farverige og ”dramatiske”, og som afspejler Færøernes barske natur, på en måde som om man selv er der. Et flot og vildt samspil mellem det abstrakte og det genkendelige.

Udstillingen kan ses til frem til og med den 10. maj.

Hjertelig velkommen - Vi glæder os til at se dig.

Åbningstider:

Galleriet er åbent fredag, lørdag og søndag kl. 13 – 17 når der er udstillinger. Derudover har galleriet åbent efter aftale.

Hjemmeside
Grenevej 23